Company Logo

SBRG logo

SBRG office

Sponsor

Congressi

SBRG

SB Research Groupegy többoldalu egyetemi tervezet amelynek célja az architektúra tanulmányozása, magábafoglalja a boszniai piramisok völgyének  többoldalu tanulmányozását: épitészeti formáját és szerkezetét, mértani felépitését,valamint az eddig elvégzett kutatások alapján analizálja embertani és történelmi fejlődését.

A csapat jelenleg Visoko város területén munkálkodik , ez a város Bosznia és Herzegovina szivében terül el közel 30 km-re Sarajevo-tól . A V-PIRAMIDS (Visoko - Planning Innovation Research Architecture Archaeology Mapping Identity Development Survey) kutatás célja, hogy felfedjen, hogy jegyzékbe vegyen és hogy közvetítsen néhány történelmi elemet.A "stecak", temetkezési-szertartási tárgyak, mint egy követelmény a városi forma és a természetes táj megőrzésére és újratervezésére innovatív módon.

A "stecak" felmérése és grafikus leírása fogja megismertetni a dinamikus adatfeldolgozó arhívumokat, nagyon hasznos módszer ahhoz, hogy megértsük a bizonyos hely történelmét, a tipológiai és morfológiai keretét a településnek és a tájnak, valamint a tartalom és forma közti kapcsolatot.

Egy időben azonban a kutatás öszpontosít arra, hogy tanulmányozza az arhitektúráját, geometriáját és formáit azon jelenségeknek amelyeket a piramisokhoz kötnek, folyamatos munkálkodás folyik a(z) "Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun" alapítvánnyal.

Ezen alapitvány célja az, hogy elmélyitse és elterjessze az  úgynevezett „visokoi civilizáció” - ra vonatkozó felfedezéseket.

A többoldalú megközelítés - archeológiai, antropológiai, történelmi, építészeti, geológiai - fogja támogatni a megvalósítását a fontos adatoknak, hogy fejlesszék az ismeretét és gyarapodását a bosnyák-völgy -nek  valamint az ott élők történelmét.

 

 


Login Form

Partners
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.7 templates hosting Valid XHTML and CSS.

Copyright © 2024 SB Research Group. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU Általános Nyilvános Licenc alatt kiadott szabad szoftver
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete